ASHP Labyrinth

ASHP LABYRINTH, ofron kurse trajnimi!


Edukim ne vazhdim per profesionistet ne mjekesi.
( mjek stomatolog, fermaciste, infermjer,laborant dentare, etj )
Edukim kurse trajnimi:
 • Diagnostikimi dhe parandalimi i kancerit te gjirit.
 • Diagnostikimi dhe trajtimi i te semureve kardiovaskulare.
 • Diagnostikimi dhe trajtimi i te semureve diabetik tip I dhe II.
 • Antibiotiket dhe perdorimi i tyre pa kriter.
 • Virozat e stines.
 • Alergjite e stines.
 • Parazitozat dhe menyrat e trajtimit
 • Infeksionet sexualishte te transmetueshme trajtimi dhe perkujdesja.
 • Hepatitet
 • Hiv-aids
 • Vaksinat dhe rendesia e tyre.
 • Infeksionet spitalore.
 • Kujdesi n postoperator i pacientit.
 • Identifikimi dhe trajtimi i perdoruesve te drogave te ndryshme.
 • Dhenia e ndimes se pare per fermacistet stomatologet dhe mjeket e familjes.
 • Rendesia e depistimit te kariesit , parandalimi dhe trajtimi.
 • Higjena dhe parandalim I semundjeve infective ne stomatologji.
 • Manaxhimi emergjencave dhe fatkeqesive.

Edukim Higjeno shendetsor :
 • Kurse trajnimi per dhenien e ndimes se pare.
 • Kurse trajnimi per perkujdesjen e njerzve ne nevoje.
 • Kurse trajnimi per perkujdesjen e femijeve antikapat 1-14 vjeƧ
 • Kurse trajnimi per shoqerues tesemureve hemiplegjik , hemipareze.


Imazhi qe po shfaqet: Imazhi 1